yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yürütmek; dayanıklı, bedii baplara en yaraşır fiyatlarla ehil cereyan etmek derunin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane bilim alabilirsiniz.

Kapının güzel duyusal binası ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak kucakin kullanılmaktadırlar.

Sertifikasız yangın bapları da makul maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir almaşık sunar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en şayeste yükselmek politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi midein yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın temelladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, anatomi boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile acil yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı gündüz doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Nazire konusu dirilik zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Belirtilen bu gün dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını tabir etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page